Over Kim

Even voorstellen! Ik ben Kim Blommestijn en van nature energierijk, nieuwsgierig, eigenwijs en een tikkie ongeduldig. Altijd op zoek naar het hoe en waarom. Deze eigenschappen hebben er voor gezorgd dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken! Tien jaar geleden begon mijn persoonlijke zoektocht naar wat nou echt gezonde voeding is. Ik volgde diverse studies en trainingen om een duidelijk beeld te vormen. Ik kreeg steeds meer inzicht dat voeding een belangrijke schakel is in hoe ons lichaam functioneert. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Het lichaam zien als een dynamisch geheel. Ons lichaam, geest en ziel zijn onderling nauw met elkaar verbonden. Daarom was mijn interesse in de orthomoleculaire therapie al snel gewekt en ben ik mij hier verder in gaan verdiepen en natuurlijk op mijzelf gaan toepassen, zodat ik uit ervaring kan vertellen wat het met je doet! Mijn missie is dan ook om mensen te inspireren zodat ze aan de slag gaan met hun totale gezondheid en ook ervaren wat dat met je kan doen!

Laat voeding u medicijn zijn en uw medicijn uw voeding –Hippocrates –

 

Waarom OverPuur?

Je goed en gezond voelen wordt door meerdere factoren bepaald. Zo is de mentale gezondheid ook een belangrijk onderdeel. Vandaar dat ik samenwerk met Claudia, expert in persoonlijke ontwikkeling. Door onze kennis en passie te combineren werken we aan een duurzame verandering in jouw gezondheid.

 

Ben jij klaar voor een volgende stap? Neem vrijblijvend contact met mij op voor kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek ontdekken we waar ik jou mee kan helpen en of er een klik is.
Laat je naam en telefoonnummer achter en ik bel je zo snel als mogelijk terug. Liefs Kim.