OverPuur Coaching

OverPuur coaching is vanuit een passie ontstaan. Van nature ben ik enorm geïnteresseerd in de persoonlijke groei van mensen. Naast mijn werk als manager ben ik OverPuur begonnen om mijn praktijk ervaringen te delen en zo nog meer mensen te helpen datgene te bereiken waar ze van dromen. 

De rode draad in mijn leven is het begeleiden van mensen en teams om zo meer uit henzelf of hun business te halen. Mijn kracht is om mensen in beweging te krijgen en hierdoor stappen te maken richting een gewenst resultaat.

Via OverPuur help ik jou graag verder in je persoonlijke groei waardoor je nog meer controle kunt nemen over je leven.

Er zijn verschillende mogelijkheden die ik je aanbied om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.
Zo kun je een eenmalig coach gesprek inplannen of ga je liever voor een duurzame verandering kies dan voor meerdere persoonlijke gesprekken.
Of wil je gewoon op een lekker ontspannen manier met anderen aan je ontwikkeling werken kijk dan naar onze workshop.

Je kunt altijd een vrijblijvend gesprek met me inplannen als je meer wilt weten.


''You do not have to be great to start, but you have to start to be great." - Medition Moments -

Coach

De rode draad in mijn leven is het begeleiden van mensen en teams om zo meer uit henzelf of hun business te halen. Mijn kracht is om mensen in beweging te krijgen en hierdoor stappen te maken richting een gewenst resultaat.

Trainer

Mijn stijl van trainen kenmerkt zich door een mix van kennisdeling en pro-actief aan de slag gaan met het geleerde. Na een workshop ga je naar huis met nieuwe kennis, inzichten en eventueel een eerste stap in je gewenste ontwikkeling.

ICAgile Certified Professional Agile Coaching

Vanuit deze expertise heb ik verschillende tools waarmee we een verandering kunnen definiëren, plannen en borgen.

Reiki The Usui system of Natural Healing

In gesprekken neem ik het zelfhelend vermogen van het lichaam mee, zodat jij volledig holistisch in balans komt. Zo leer je (weer) sterker te vertrouwen op je intuïtie en ga je jezelf nog dieper ontwikkelen zodat je zelfbewustzijn toeneemt.

Ik heb Claudia leren kennen in haar rol als teamcoach binnen Eneco Credit Management ten tijde van een transitie. Claudia heeft oog voor de mens, ze snapt hoe veranderingen werken bij mensen en organisaties en durft zaken bespreekbaar te maken. Het is prettig samenwerken met Claudia, ze communiceert helder en vraagt hulp als het nodig is.
Jacinta Schonnewille
Expert werk en verzuim
Er zijn niet veel (ex)collega’s die mij hebben geraakt. Maar Claudia raakt mij! Op een liefdevolle en authentieke manier laat zij mensen in “beweging” komen door de juiste vragen te stellen én hen de ruimte te geven om over het antwoord na te denken. Haar intuïtie is buitengewoon scherp en zij is een enorm gevoelsmens. Humor, een enorme positieve uitstraling, bevlogen, mensen-mens, loyaliteit en de drang om te willen leren zijn elementen die volgens mij, bij Claudia horen. Zij is een prachtige verschijning. Zowel haar buitenkant als haar levendige en liefdevolle wereld die in haar hart is.
Wytze Terpstra
Coach en trainer

De liefde met jezelf kan een leven lang duren....