EMB bloedtest

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestandsdelen en afvalstoffen vervoert ons bloedvatenstelsel van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen een transportmiddel maar ook tempratuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem. 
Bij een energetische morfologische bloedtest wordt jouw bloedtest uitgebreid onderzocht en wordt er met een reguliere en complementaire bril naar het bloed gekeken. Zodat we een holistisch beeld krijgen. 

Wat meet een EMB?

Voor wie bedoeld?

Hoe nemen we de test af?

Met een speciale prikpen wordt er door middel van een vingerprik capillair bloed afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht in een laboratorium.
Het duurt ongeveer 3 à 4 weken voordat de uitslag bekend is. De uitslag van een EMB test is de start van jouw gezondheidstraject.


* De adviezen hebben een holistische insteek. De waarden kunnen niet 1 op 1 worden vergeleken met een reguliere bloedtest. De EMB vervangt niet de diagnostiek en behandeling vanuit de reguliere zorg