Over Claudia

Ik ben Claudia een gedreven, enthousiast en authentiek persoon. Van nature ben ik enorm geïnteresseerd in de persoonlijke groei van mensen. Naast mijn werk als manager ben ik OverPuur begonnen om mijn praktijk ervaringen te delen en zo nog meer mensen te helpen datgene te bereiken waar ze van dromen.

De rode draad in mijn leven is het begeleiden van mensen en teams om zo meer uit henzelf of hun business te halen. Mijn kracht is om mensen in beweging te krijgen en hierdoor stappen te maken richting een gewenst resultaat.

Ik geloof in een holistische aanpak. De mogelijkheid om te veranderen wordt door meerdere factoren beïnvloed. Enkele van de factoren zijn doelgericht leven, ontspanning, voeding, ademhaling en beweging. Door inzichten te verkrijgen weet hoe je in elkaar zit, wat je drijfveren, patronen, kwaliteiten en valkuilen zijn. Vervolgens is de stap naar verandering een stuk aangenamer en kun je ieder gewenst resultaat behalen.

Waarom OverPuur?
Je goed en gezond voelen wordt door meerdere factoren bepaald. Het gaat niet alleen om mentale gezondheid, maar ook voeding speelt een belangrijke rol. Ik heb zelf gemerkt wat de juiste voeding voor jouw lichaam betekend voor je humeur, doorzettingsvermogen en energie. Vandaar dat ik samenwerk met Kim, expert in voedig. OverPuur is een onderneming waarin we onze krachten, passies en plezier bundelen. Zo werken optimaal aan jou duurzame verandering.

Ben jij klaar voor een volgende stap? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek ontdekken we waar ik jou mee kan helpen en of er een klik is.
Liefs Claudia.