Lifestyle programma

Het programma weer onze kennis over persoonlijke ontwikkeling en orthomoleculaire therapie samen komt. Dus jij meer controle hebben over je mentale mindset, je energie, je voeding en daarmee over je fysieke en mentale gezondheid?
Dan is ons OverPuur Lifestyle programma iets voor jou! 

In 12 weken tijd begeleiden wij jou in het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. 

Gezond eten, meer bewegen, voldoende slaap, minder stress, het klinkt zo logisch en je zou zeggen: dat weten we nou wel. Je hoeft er ook niet voor geleerd te hebben. Toch is onze maatschappij niet ingericht op meer bewegen en een gezond voedingspatroon. Neem een gemiddelde werkomgeving. Mensen zitten de hele dag achter hun computer. Als je van plan bent om te bewegen, is dat bij veel
beroepen niet mogelijk. Als je kijkt naar voeding: veel is ingericht op ongezonde voeding en comfort. We komen niets tekort en je kan de hele dag door eten.

Wil je ook andere keuzes maken en er zo verandering in brengen maar weet je niet hoe, plan dan een intake gesprek met ons in. Tijdens dit gesprek staan we stil bij jouw veranderdoel en of dit programma jou een steun in de rug geeft.

Ons Lifestyle programma kenmerkt zich door onze persoonlijke aanpak en het kunnen delen van
je ervaringen met gelijkgestemden. Met jouw deelname maak je de keuze om te investeren in jezelf. Het wordt een
periode van zelfreflectie waarbij we je met onze aanpak inzichten geven en je laten leren door te doen. Dus geen tijd om achterover te zitten, maar stapje voor stapje veranderen om zo meer aandacht te leren hebben voor je lichaam en hiermee je vitaliteit.


Na 12 weken weet je:

Wie begeleiden je tijdens het programma?

Tijdens het programma word je door onszelf begeleid. Dit gebeurt zowel 1 op 1 als gezamenlijk. Met onze persoonlijke aanpak en onze brede kennis op gebied van voeding en coaching
bieden wij jou de mogelijkheid om op meerdere vlakken aan jouw vitaliteit te werken. Natuurlijk zijn we er ook voor jou als je het even niet ziet zitten en niet weet hoe je door moet pakken.

Voor wie bedoeld?

Dit programma isinteressant voor iedereen die openstaat voor verandering in zijn of haar leven, die eerlijk durft te zijn tegenover zichzelf en die wilt groeien om zo stap voor stap dat leven te leiden wat je het liefst zou willen op jouw voorwaarden.

Inhoud programma

 • 12 weken intensieve begeleiding gericht op jouw
  vitaliteit
 • EMB bloed test waarmee we precies weten wat voor
  jouw lichaam belangrijk is
 • Persoonlijk advies nav EMB bloed test
 • Inzicht in jouw levenswiel
 • Persoonlijk ontwikkelplan
 • 2 Persoonlijke voedingsadviesgesprekken
 • 2 Persoonlijke coaching gesprekken
 • 1 Masterclass Intermediate fasting
 • 1 Masterclass Mindset
 • Mogelijkheid om 24/7 jouw vragen te stellen

Wil je zeker weten of dit programma iets voor jou is plan een intake gesprek in met ons. Tijdens dit gesprek staan we stil bij jouw doel en of dit programma jou een steun in de rug geeft. Ook kun je al jouw vragen stellen. Samen onderzoeken we ook of er een klik is. Dit programma kenmerkt zich door onze persoonlijke aanpak waarbij het hebben van een klik met elkaar een belangrijke voorwaarde is om het beste uit het programma te halen. Ons programma biedt de mogelijkheid om met gelijkgestemden in contact te komen en zo elkaar te helpen in je volgende stap.

You are the average of the five people
you spend the most time with.

– Jim Rohn –

Jim Rohn, bekend motiverend spreker en bekend van zijn quote:
“Je bent het gemiddelde van de vijf mensen met wie je omgaat”. Daarom kiezen wij ervoor dat per programma we met minimaal 5 deelnemers starten. Als mensen nemen we gewoontes van elkaar over en die kans wordt groter naar mate je meer tijd met elkaar doorbrengt. Zo kunnen we je de kracht van het collectief bieden
en de persoonlijke aandacht geven die je verdient.

Plan een intake gesprek in en laat je gegevens achter. We nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Liefs