Coaching in persoonlijke ontwikkeling

Ons doel is om jou te helpen om vanuit jouw kracht, wijsheid en talenten stappen te zetten naar een gelukkiger en vitaler bestaan. Net wat voor jou belangrijk is en waar jij behoefte aan hebt.

Via OverPuur coaching help ik je graag verder in je persoonlijke groei waardoor je meer controle kunt nemen over jouw leven. 
Tijdens de gesprekken gaan we op zoek naar jouw eigen automatismen en patronen. Vanuit daar ontstaat er helderheid over waar je staat en welke beweging gemaakt kan worden. Aan de hand van deze inzichten gaan we de verandering aan die je graag wilt maken.

Uit ervaring weet ik dat het simpele inzichten lijken maar dit raakt alles in jou als persoon.

Voorbeelden van vragen die wij tegen komen, zijn:

Wij geloven dat
een gelukkig, geslaagd en gezond leven begint met helderheid. Om beweging te
krijgen in jouw proces, onderzoeken we in 1 op 1 gesprekken hoe je nu in het leven staat. Ook krijg je individuele opdrachten voor praktische
toepassing. Het is dus niet alleen maar praten maar ook DOEN.
Wij helpen je bij het helder krijgen van je gedachten, het verkrijgen van
inzicht, leerpunten en het in de praktijk brengen. We doen dit zorgvuldig en in
kleine stapjes, want alleen dan zorg je voor een duurzame verandering. En het
mooie aan kleine stapjes is: ze zijn niet zo eng! Zo ontdek je stap voor stap
wat wel of niet voor jou werkt.

- Vele kleine stapjes zorgen voor een grote blijvende verandering -

     Ben jij klaar voor een volgende stap? Neem vrijblijvend contact met ons op voor kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek ontdekken we waar we jou mee kunnen helpen, of er een klik is en wat jij belangrijk vindt tijdens onze gesprekken.

Ik heb Claudia leren kennen in haar rol als teamcoach binnen Eneco Credit Management ten tijde van een transitie. Claudia heeft oog voor de mens, ze snapt hoe veranderingen werken bij mensen en organisaties en durft zaken bespreekbaar te maken. Het is prettig samenwerken met Claudia, ze communiceert helder en vraagt hulp als het nodig is

Er zijn niet veel (ex)collega’s die mij hebben geraakt. Maar Claudia raakt mij! Op een liefdevolle en authentieke manier laat zij mensen in “beweging” komen door de juiste vragen te stellen én hen de ruimte te geven om over het antwoord na te denken. Haar intuïtie is buitengewoon scherp en zij is een enorm gevoelsmens. Humor, een enorme positieve uitstraling, bevlogen, mensen-mens, loyaliteit en de drang om te willen leren zijn elementen die volgens mij, bij Claudia horen. Zij is een prachtige verschijning. Zowel haar buitenkant als haar levendige en liefdevolle wereld die in haar hart is.

Om te bouwen aan een leven met meer balans, is het nodig om in kaart te brengen waar je nu staat.

Wil je alvast beginnen met het verkrijgen van inzichten?